Lopende zaken

Hier kunt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en lopende zaken, momenteel zijn er diverse projecten en initiatieven in volle gang waar we u graag meer over willen vertellen.

  1. Reclamezuil Aldi- Jumbo - De gemeente heeft een vergunning verleend, voor het plaatsen van een grote reclamezuil ter hoogte van het parkeerterrein van de Aldi - Jumbo. De dorpsraad heeft hiertegen bezwaar gemaakt.
  2. Nieuwbouw projecten - De dorpsraad volgt nauwlettend diverse nieuwbouwprojecten in en rond het dorp.
  3. Pumptrackbaan - Er zijn 2 locaties, middels participatie beraadt de gemeente zich op de beste locatie.
  4. Banckerstraat - Forse leegstand rijwoningen, dorpsraad heeft gemeente gevraagd hier passende maatregelen te nemen. Eigenaar van de woningen is aangeschreven door gemeente.
  5. Tamoil - Tankstation van deze grote is niet meer passend in de kern, het streven van de gemeente is het tankstation op den duur te verplaatsen naar een meer geschikte plaats buiten de dorpskern.
  6. Karreveld - Aanpassingen Karreveld ten behoeve van uitbreiding, lang lopend proces. De dorpsraad volgt nauwlettend diverse ontwikkelingen hieromtrent.
  7. Verplaatsen afvalcontainer - Huidige afvalcontainers bij oude Jumbo zijn niet meer gewenst, verplaatsing is nodig.
  8. Speeltuinenbeleid - Gemeente heeft participatie toegepast, kinderen hebben kunnen stemmen op het voor hun meest passende ontwerp. Het ontwerp met de meeste stemmen zal worden gerealiseerd aan de Welle.
  9. Verkeerssituatie Aldi- Jumbo - Onveilige situatie, diverse aanpassingen zijn gedaan. Dorpsraad wacht even af hoe het zich ontwikkeld.
  10. Slobberduinse fietspad - scheiding van voetgangers en fietsers is gewenst. De dorpsraad is actief in gesprek om dit te realiseren.
  11. Entree Koudekerke Middelburgsestraat - Bomen vangen de wind weg voor de molen, bomen moeten hiervoor wijken. De dorpsraad bemoeid zich om tot een passende en "molen vriendelijke" entree te komen.
  12. Muziektent - uitnodiging tot meer activiteit op het dorpsplein. De dorpsraad zoekt naar mogelijkheid tot meer bankjes en of een multi-picknicktafel.
  13. Zonnepark - Samenhang met punt 5 en 6.